Урочисте освячення та відкриття кабінету для РМ «Карітас-Спес-Одеса»
07.09.2016
Пасторальный центр для семей
07.03.2017

Дружба не має меж

В першу суботу листопада, 5 числа, Центр Розвитку «Дім Надії» приймав в гостях команду з 5 американських волонтерів «Корпусу Миру», а також 6 хлопців і дівчат з різних міст нашої країни, котрі приїхали до Одеси з різноманітними тренінгами та новою програмою. Хтось з них навчається, хтось працює, багато хто поєднує ці заняття і навіть встигають знаходити час на добрі вчинки. Дитяче свято-це завжди особлива подія, не тільки для дітей,а також і для дорослих. Тому, не обов’язково чекати якось певного приводу. Найкращий спосіб робити дітей щасливими - створити атмосферу веселощів, радості, любові та добра. І волонтерам це вдалося! Дійсно, суботня зустріч відалася насиченою та цікавою. Для батьків також був приготований тренінг по вихованню дітей в сучасному світі, ігри-тренінги на згуртованість, на рішення особистісних проблем. Зі словами привітання перед батьками виступив Директор Релігійної Місії «Карітас-Спес-Одеса» отець Петро Росохацкі, також гості ЦР «Дім Надії» Доктор філософії, Менеджер програми PERFEAR Вікторія Жукова і волонтер із ОША Кріс Обермейер, котрий зараз працює в Одесі. В цей день навіть сама погода допомогла подарувати сонячний настрій. Діти змогли познайомитись між собою, поговорити, обговорити спільні теми, взяти участь в психологічних іграх, зробити власними руками маски і бейджи. Було дуже цікаво. Дитячий сміх не закінчувався. А смачна піца, трошки підкріпила учасників тренінгу і дала нові сили для заключних ігр. І на завершення суботнього вечора зворушливим і водночас радісним моментом стало вручення всім учасникам сертифікатів, а до них і продовольчих сувенірів, но головне- волонтери з «Корпусу Миру» подарували дітям і дорослим- увагу, доброту, участь і впевненість в завтрашньому дні. Директор Релігійної Місії «Карітас-Спес-Одеса» отець Петро Росохацкі висловив подяку керівництву «Корпусу Миру» в Україні в особі Вікторії Жукової, а також всім відвідувачам Центру Розвитку і всім волонтерам за участь у соціально-важливій програмі. Надаючи допомогу- Ви даруєте надію нужденним!

Комментарии закрыты.